Join TodayPage 1 of 88 1231151 ... LastLast
Results 1 to 10 of 872

Thread: Het laatste Satelliet en Media Nieuws

Google-rivalen prominenter in zoekresultaten na EU-schikking Google gaat na een schikking met de Europese Commissie zijn zoekresultaten aanpassen om diensten

 1. #1
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31

  Het laatste Satelliet en Media Nieuws


  Google-rivalen prominenter in zoekresultaten na EU-schikking

  Google gaat na een schikking met de Europese Commissie zijn zoekresultaten aanpassen om diensten van concurrenten beter zichtbaar te maken.


  Google gaat diensten van rivalen prominenter weergeven in zijn zoekmachineresultaten. Het bedrijf zou akkoord zijn met een schikkingsvoorstel van de EU daartoe, meldt The Financial Times op basis van bronnen die bekend zijn met de zaak.

  De EU nam Google op de korrel wegens de verdenking dat het zijn eigen diensten voorrang geeft in de zoekresultaten. Google zal volgens de krant ook links naar eigen diensten duidelijk gaan labelen in de zoekmachine. De overeenkomst is gunstig voor onder meer zoekmachines voor horecagelegenheden en webwinkels. De deal zou vijf jaar geldig zijn.

  Alleen in EU

  De concessies die Google in de schikking met Brussel doet gaan verder dan in de VS. De aanpassingen worden alleen in de EU getoond. Hoe Google de rivaliserende diensten precies prominenter gaat tonen is nog niet bekend. Volgens Eurocommissaris Joaquín Almunia van mededinging zou dat bijvoorbeeld kunnen in een blok waarbij verschillende concurrenten, en eventueel hún zoekresultaten, naast elkaar worden getoond.

  De Amerikaanse waakhond FTC staakte in december zijn antitrustonderzoek naar Google. De FTC verwierp dat Google op oneerlijke wijze rivalen degradeert in zoekresultaten. Google doet soms aan zelfpromotie van diensten, maar dat is niet in het nadeel van de consument, vond de FTC.

 2. The Following User Says Thank You to redoni02 For This Useful Post:


 3. #2
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  ‘Help jezelf-shows worden nieuwe trend op tv’

  De kijker van programma’s als Help Mijn Man Is Klusser ziet nu nog hoe mensen met problemen geholpen worden, maar straks wordt de kijker overvallen door tv-shows waarin mensen zichzelf helpen. Dat zegt Duurt Holman van tv-huis Tuvalu in het AD. Holman kocht op de tv-beurs in Cannes de formats The Caravan en Family Restart. “Nu zie je nog dat er vooral coaches en psychologen worden ingeschakeld. Je gaat straks meer op tv zien hoe mensen het zelf proberen op te lossen“, zegt hij.

  In The Caravan reist een nauwelijks nog met elkaar communicerende familie een week lang samen rond in een camper vol camera’s, terwijl Family Restart rebelse en met ruzie vertrokken jongeren weer voor een week bij haar ouders in huis plaatst.

  De week erna moeten de ouders zich in Family Restart aanpassen aan de leefwereld van hun kind. “Een soort Puberruil voor ouders en kinderen.”

  Beide programma’s zullen volgens Holman binnenkort op de buis zijn in Nederland.

 4. #3
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31

  Rob Geus blijft fors kijkers winnen


  Rob Geus doet de dramatische start van zijn programma Drekwerk vergeten. Voor de tweede week op rij liet de reportageserie van SBS 6 gisterenavond een flinke kijkersgroei zien. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Drekwerk begon twee weken geleden met een beroerde 300.000 kijkers, steeg vorige week door naar 475.000 kijkers (+57 procent) en zat gisterenavond op 653.000 kijkers (+37 procent). Daarmee doet de reeks het voor begrippen van SBS 6 zeer redelijk.

  De Geus-show deed het ruim twee keer zo goed als zijn lead-in. The Next Pop Talent begon haar live shows namelijk met een flink teleurstellende 325.000 kijkers.

  Op een haar na was Drekwerk de meest bekeken SBS 6-titel van de avond. Alleen Hart van Nederland trok met 686.000 kijkers een groter kijkerspubliek.

  Drekwerk schopte het tot de zeventiende plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 25.

  SBS 6 was zaterdag de vierde zender van de avond.

 5. #4
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  Paul de Leeuw aast op Bram Moszkowicz

  Paul de Leeuw wil Bram Moszkowicz in zijn show Langs De Leeuw ontvangen en heeft daar zelfs 5000 euro voor over. Dat zei hij in de aflevering van gisterenavond. De Leeuw besprek met MAX-baas Jan Slagter de tegenvallende opbrengst van de tv-actie voor Syrië en daarom bedacht hij samen met zijn gasten manieren om geld bij elkaar te krijgen voor Giro 555. “Bram in De Kwis, daar heb ik 5000 euro euro voor over. Of Eva en Bram samen in de studio voor 15.000 euro!“

  Het geld zou De Leeuw dan doneren aan Giro 555 om de slachtoffers in Syrië te helpen. Binnenkort wordt vast duidelijk of Moszkowicz gehoor geeft aan de oproep.

  Moszkowicz is over het algemeen niet vies van media-optredens. Recentelijk was hij nog de eerste gast in de nieuwe talkshow van Robert Jensen.

 6. #5
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  Opnieuw minder kijkers voor RTL 4-comedy Aaf

  Annet Malherbe ziet de kijkcijfers van haar sitcom Aaf almaar verder dalen. Voor de aflevering van zaterdag haakten nog eens dik honderdduizend kijkers af. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De RTL 4-comedy zat in haar eerste twee weken op 1,5 miljoen kijkers, ging toen naar 1,4 miljoen kijkers, zakte verder af naar 1,2 miljoen kijkers en zat gisterenavond op 1,1 miljoen kijkers. Van het oorspronkelijke kijkerspubliek is inmiddels 26 procent afgehaakt.

  Direct na afloop werd de Linda de Mol-show Weet Ik Veel opnieuw de winnaar op prime time, maar dit keer wel met een laagterecord: de show zette bijna 1,7 miljoen kijkers neer.

  De Grote Improvisatieshow noteerde aan het eind van de RTL 4-avond 922.000 kijkers en zat daarmee voor het eerst onder het miljoen

 7. #6
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  Magere cijfers voor muziekshow Jeroen van der Boom

  De muziekshow De Beste Liedjes Van van Jeroen van der Boom heeft een mager bekeken première achter de rug. Er stemden zaterdag op de late avond 354.000 mensen af op de SBS 6-show. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Beste Liedjes Van was te zien na Hart van Nederland, dat een publiek van 686.000 kijkers wist te boeien. Na afloop van de muziekshow wist een herhaling van Piets Weerbericht meer kijkers te boeien. Daar keken 364.000 mensen naar.

  Op prime time stelde SBS 6 zwaar teleur met de start van de live shows van The Next Pop Talent. De talentenjacht zette met 325.000 kijkers bijna een nieuw laagterecord neer. Aansluitend deed Drekwerk het met 653.000 kijkers juist weer redelijk goed.

  De grote winnaar op prime time was de Linda de Mol-show Weet Ik Veel, dat met 1,7 miljoen kijkers wel haar minst bekeken aflevering tot nu toe. De nummer twee op prime time was Openings Rijksmuseum met 1,2 miljoen kijkers op Nederland 2.

  Het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine begon op RTL 4 met 618.000 kijkers in de vroege avond.

 8. #7
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  Prijsdoorbraak: Ultra HD-televisie voor duizend euro


  Er is een prijsdoorbraak in het nieuwe Ultra HD-segment. De liefhebbers kunnen binnenkort voor rond de duizend euro een 4K Ultra HD-televisie in de huiskamer plaatsen.

  Of deze 50 inch Ultra HD-televisie een kwalitatief goed beeld op het beeldscherm tovert, blijft de grote vraag. De televisie is namelijk afkomstig van het onbekende merk Seiki. Het gebruikte LCD-beeldscherm heeft bedenkelijke specificaties. Het beschikt wel over de 4K-beeldresolutie 3840 x 2160 pixels en gebruikt Edge Lit LED achtergrondverlichting maar heeft een verversingssnelheid van slechts 120 Hz, een 6,5 ms responsetijd en een contrast van 5000:1.

  Duurder
  De kwalitatief betere Ultra HD-televisies zijn veel duurder. Sony kondigde onlangs goedkopere LCD-modellen aan maar deze kosten minimaal rond de vierduizend euro. De duurdere modellen van deze Japanse fabrikant hebben prijzen tussen de tien- en twintigduizend euro. Ook andere fabrikanten hanteren soortgelijke prijzen voor hun Ultra HD-televisies. De duurste Ultra HD-televisie die op dit moment is aangekondigd is van Samsung afkomstig. De prijs bedraagt rond de veertigduizend euro.

 9. #8
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  UPC-klant mag nieuwe firmware Horizon mediabox testen


  Een select aantal UPC-klanten gaan in de komende maanden de nieuwe firmware van de Horizon mediabox testen. Dat is afgesproken tijdens overleg tussen UPC, de Consumentenbond en COAX.NL.

  UPC liet gebruikers van haar Horizon mediabox eerder al weten dat de tweede grote firmware-update in juli beschikbaar komt. Deze staat vooral in het teken van bedienings- en gebruikersgemak. Een deel van de menustructuur gaat hierbij op de schop. Dat moet er voor zorgen dat de gebruiker met minder knopdrukken op de afstandsbediening toegang dat het gewenste content krijgt. Bij het verbeterde bedieningsgemak hoort ook een nieuwe afstandsbediening met meer mogelijkheden. Hierdoor kan men met één druk direct bij het video on demand-platform, de tv-gids en de opgenomen programma’s terechtkomen.

  COAX.NL
  Kabelbelangenvereniging COAX.NL heeft 25 door hen geselecteerde Horizon-gebruikers bij UPC aangedragen die voor het uitbrengen van de firmware deze gedurende langere tijd kunnen testen. Men krijgt hierbij ook de beschikking over de nieuwe afstandsbediening. Geïnteresseerden konden zich via de internetsite van COAX.NL aanmelden. Binnen korte tijd waren de 25 ‘teststoeltjes’ dan ook gevuld.


  Telenet
  Telenet – een Belgische zusteronderneming van UPC – heeft de nieuwe firmware voor haar Yelo Digicorder door geselecteerde media getoond. Deze firmware is qua vorm, uiterlijk en gebruik vrijwel identiek aan de Horizon mediabox. Hierdoor zijn de eerste screenshots van het nieuwe uiterlijk van de Horizon mediabox al openbaar.

 10. #9
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31
  FOX wil ook uitzendrechten Belgisch voetbal


  FOX International Channels – het mediabedrijf van Rupert Murdoch – wil ook de uitzendrechten van de Belgische Jupiler Pro League-voetbalcompetitie in bezit krijgen.

  Deze uitzendrechten zijn in België tot het einde van het voetbalseizoen 2013 – 2014 bij de tv-aanbieders Telenet en Voo ondergebracht. In de loop van dit jaar komen de uitzendrechten van de Jupiler Pro League voor de periode daarna weer op de markt. De Belgische voetbalclubs verenigt in de Pro League hebben Ernst & Young ingeschakeld om hen hierbij te begeleiden. Daarbij wordt ook naar vernieuwingen in de opzet van competitie en play-offs gekeken. Bedoeling hiervan is om de kijkcijfers meer impuls te geven.

  Aandacht bevestigd
  Ludwig Sneyers – CEO van de Pro League – heeft tegenover diverse Belgische media bevestigd dat FOX in de uitzendrechten van de Jupiler Pro League geïnteresseerd is. "FOX is een potentiële koper, het heeft al een vestiging in Antwerpen en FOX Life is beschikbaar via Telenet. Maar tot hiertoe zijn er nog geen onderhandelingen begonnen”, aldus Sneyers in de krant La Dernière Heure. In Nederland heeft FOX International Channels via een meerderheidsbelang in Eredivisie Media & Marketing voor langere tijd de uitzendrechten van het Nederlands Eredivisie voetbal in handen. Het betaald hiervoor jaarlijks rond de tachtig miljoen euro aan de Eredivisie CV.


  Sport1
  De uitzendrechten van het Belgische voetbal zijn in Nederland in handen bij betaalzender Sport1. Als de Belgische uitzendrechten van de Jupiler Pro League in handen van FOX International Channels komen, dan is de kans aanwezig dat op termijn ook het Belgische voetbal naar voetbalzender Eredivisie Live verhuist. Het mediabedrijf van Rupert Murdoch is eigenaar van deze voetbalzender omdat het onderdeel van Eredivisie Media & Marketing uitmaakt.

 11. #10
  redoni02's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  31

  Microsoft maakt van nieuwe Xbox tv-decoder


  De nieuwe Xbox spelconsole van Microsoft krijgt volgens steeds luider wordende geruchten een integratiemogelijkheid voor gebruik van een digitale tv-decoder.

  De fabrikant hoopt op deze manier de spelconsole een centralere positie in de huiskamer te geven. De digitale tuner wordt niet in de spelconsole zelf ingebouwd. Er komt een mogelijkheid om de decoder via een HDMI-ingang aan de nieuwe Xbox te koppelen. Op deze manier wordt het tv-signaal in de multimedia-omgeving van de spelconsole geïntegreerd. Microsoft kan op deze manier extra diensten gaan aanbieden.

  Kabel
  Microsoft lijkt zich als eerste op de kabelmarkt in Amerika te gaan richten. Daarna volgt de Europese kabelmarkt. Mogelijk dat de nieuwe Xbox spelconsole daarna ook andere uitzendplatformen als satelliet, IPTV en DVB-T gaat ondersteunen. Volgens de Amerikaanse internetsite The Verge krijgt de nieuwe spelconsole via een nieuwe generatie van de Kinect-technologie ook gezichtherkenning. Eén van de nieuwe mogelijkheden die Microsoft aan het bestuderen is, is dat een programma automatisch wordt gepauzeerd wanneer iemand zijn hoofd van het scherm afdraait.


  Over The Top
  Het is duidelijk dat Microsoft de nieuwe Xbox wil inzetten om via internet zelf betaalde tv-diensten zonder tussenkomst van kabel- en telecombedrijven aan te gaan bieden. Deze nieuwe manier van het aanbieden van content wordt ook wel Over The Top (OTT) genoemd. Hierbij kan men onder meer denken aan video on demand-diensten zoals het digitaal huren van een film.


 
Page 1 of 88 1231151 ... LastLast

Similar Threads

 1. UNity Media Open by Emu (N2 keys)
  By System in forum Nagravision
  Replies: 4
  Last Post: 01-27-2020, 08:48 PM
 2. Latest Prog Media Server
  By cstalking in forum DVB Software and Tools
  Replies: 0
  Last Post: 04-13-2013, 05:07 PM
 3. Latest VLC media player
  By cstalking in forum DVB Software and Tools
  Replies: 0
  Last Post: 04-13-2013, 05:05 PM
 4. Discovery to become ‘broader media company’
  By xantzaras in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 04-09-2013, 12:43 PM
 5. Replies: 1
  Last Post: 04-08-2013, 11:06 AM

Visitors found this page by searching for:

Leve Boerenliefde watch online

Leve Boerenliefde direct download link

Leve Boerenliefde watch

Leve Boerenliefde hdrip

Leve Boerenliefde watchseries

Leve Boerenliefde watch full movies

Leve Boerenliefde stream

Leve Boerenliefde onlineq music top 500 van het foute uur maandag pmdirk guldemontforum.cstalking.com index49frequenties portos bevrijdingspop haarlemilligale portofoonfrequenties vzw arendonk fmgarden impressions doorstartporto frequenties bevrijdingspop haarlemstimuleringsregeling voor de audiovisuele sectorgarden impressions faillissement forumdoorstart garden impressionlee towers ziggoDe telefoongrappen van Armand Schreurssaturn ontslagen cnvLeve Boerenliefde goalLeve Boerenliefde hdrip goalgarden impressions failliet herstat

Tags for this Thread